U bent hier:

Kersthappening IV : Everberg viert Kerst !

Op 7 december 2019 slaan diverse Everbergse verenigingen voor de vierde keer de handen in elkaar voor de organisatie van een gezellige Kersthappening.
Die dag wordt OC Oud Gemeentehuis opnieuw omgetoverd tot een waar kerstgebeuren.
Een wafelstand, een kerst-snackbar in de cafetaria,...kleine snacks, taart, hotdog,…aangeboden aan democratische prijzen. Aan de kerstbar kan je proeven van de lekkere Everbergse Flurk, op de stand van het Erfgoedhuis Kortenberg kan je genieten van een mok authentieke glühwein.
Animatie wordt voorzien door Marc Gaij (bedenker van Flaviramapark Tevuren, Hoeminnelic, emballage Kado,….). Terwijl de kleintjes genieten van leuke films in het kinderdorp kunnen de ouders ongestoord rondslenteren tussen de verschillende standjes met een gevarieerd aanbod.
Op de commerciële markt bieden diverse standhouders zowel zelfgemaakte als commerciële artikels aan; handgemaakte kerstkaarten, juwelen, bijenproducten, schilderkunst,… als nog niet alle cadeautjes onder jouw boom liggen, is dit zeker de ‘place to be’.
Heb je toch nog vragen of wil je zelf graag nog deel uitmaken van deze happening? Aarzel niet om ons te contacteren: kersthappening.everberg@gmail.com of via telefoon: 0476 99 22 51.
Wij kijken er al naar uit om jullie te mogen verwelkomen: Verenigingsraad Everberg i.s.m. KVLV, TeDE, Hubevo Volleybalclub Everberg, De Snuffelaars, Erfgoedhuis Kortenberg-pijler Prinsdom Everberg, Gezinsbond, Bijenhouders Regio Kortenberg, Tekenatelier Het Kader, Fidastic, Het Draadatelier, Cafetaria Everberg en GBS De Negensprong.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar OC Oud Gemeentehuis
Gemeentehuisstraat 11
3078 Everberg (Kortenberg)

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: zaterdag 7 december 2019
Organisatie Verenigingsraad Everberg
Contact kersthappening.everberg@gmail.com
0476 99 22 51