U bent hier:

kennismakingsdag korfbal-multimove

Sporten, bewegen. Iedereen weet dat dit belangrijk is en denkt vaak ‘welke sport zou ik dan gaan doen?’.
Gelukkig moet jij daar helemaal niet over piekeren, want bij K.C. Technico hebben wij plaats voor iedereen. Onze leden starten op 3 jaar oud en gaan tot wel +70 jaar oud. Wij bieden de sport aan voor iedereen op zijn eigen niveau. Wat de sport extra interessant maakt, is dat korfbal gemengd is! Zowel jongens als meisjes zitten in hetzelfde team.
Wij beginnen met de allerkleinsten die via een uurtje Multimove leuk bezig zijn met beweging. Dit wordt ondersteund door erkende Multimove-trainers. Daarna kan je je meer en meer verdiepen in het korfbalspel via jeugd- en seniorenteams. Daarnaast is er ook plaats voor recreanten. Zelfs onze oudste recreanten staan wekelijks op post om te trainen.
Aarzel zeker niet om ons te contacteren. Onze spelers, trainers, begeleiders, coaches staan te popelen van ongeduld om jou mee op te nemen in onze club.
Twijfel je nog? Geen probleem, je mag steeds 3 keer vrij komen proberen of onze club en sport jou ligt. Daarbovenop bieden we een korting aan voor gezinnen die meerdere leden hebben in onze club. En voor spelers die een ‘uitpas kansentarief’ hebben, is er een flinke korting op het lidgeld. Dit allemaal om iedereen aan het sporten te krijgen.
En zoals je weet… SPORTERS BELEVEN MEER!
Tot binnenkort op onze kennismakingsdag!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar kunstgrasveld stadspark
Parklaan 50
2300 Turnhout

Hoe geraak ik hier?

Sommige activiteiten gaan mogelijk niet door omwille van corona-maatregelen. Kijk even op de site van de organisator.
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: zaterdag 14 september 2019
Prijs
Basistarief: 0,00 €
gratis
Organisatie korfbalclub technico vzw
Trefwoorden korfbal multimove