U bent hier:

Kennismakers: Roeselare Proper

Lezing of congres Milieu en natuur

Een perfecte oplossing ligt niet voor de hand en het is ongetwijfeld een werk van lange adem. Maar moeten we dan onze ogen sluiten of de andere kant op kijken? Nee, er is geen alibi om niets te ondernemen tegen zwerfvuil en sluikstorten! I.s.m. Roeselare Proper, ARhus, de Mooimakers en MIROM.Buurtbewoners en voorbijgangers kunnen partners zijn voor een nette omgeving! Als een kwart van onze inwoners dagelijks één stuk zwerfvuil opraapt dan is de ergernis binnenkort opgelost. Raap elke dag één stuk zwerfafval op, maak er een foto van en plaats die op Social Media. Dit werkt aanstekelijk voor iedereen. Recentelijk werd trouwens onze Facebookgroep “Roeselare Proper” gestart om het groeiend probleem van zwerfvuil en sluikstorten blijvend onder de aandacht te brengen.

Tijdens deze kennismaker maak je kennis met de mensen achter de facebookgroep ‘Roeselare Proper’ en krijg je ook een heleboel tips hoe je met een minimale inspanning jouw steentje kan bijdragen aan een proper Roeselare.

Van en voor jullie. De reeks Kennismakers is een forum van en voor bezoekers van het kenniscentrum ARhus om hun kennis te delen. Heb je zelf een voorstel? Laat het ons weten via info@arhus.be.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar ARhus
De Munt 8
8800 Roeselare

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: zondag 19 mei 2019
Leeftijd 18+
Prijs
Basistarief: 0,00 €
gratis
Reservaties
Organisatie ARhus - afdeling De Munt
Contact info@arhus.be
051691800
Trefwoorden ARhusRSL, zwerfvuil mooimakers preventie milieu