U bent hier:

Kempen - Orienteering Series

Avontuurlijke kennismaking met de oriëntatiesport, voor beginners. De deelnemers lopen een route af doorheen het Centrum. De route wordt bepaald door een aantal controlepunten die terug te vinden zijn via een speciale stadskaart. Enkel kaart en kompas zijn toegelaten. Deelnemers starten individueel. Er is geen tijdsregistratie. De deelnemers moeten de wegcode respecteren (wordt aangegeven op de kaart). De zebrapaden en oversteekplaatsen zijn op de kaart aangegeven. Vanaf 10 juli kan je ...

Avontuurlijke kennismaking met de oriëntatiesport, voor beginners.

De deelnemers lopen een route af doorheen het Centrum. De route wordt bepaald door een aantal controlepunten die terug te vinden zijn via een speciale stadskaart. Enkel kaart en kompas zijn toegelaten. Deelnemers starten individueel. Er is geen tijdsregistratie. De deelnemers moeten de wegcode respecteren (wordt aangegeven op de kaart). De zebrapaden en oversteekplaatsen zijn op de kaart aangegeven.

Vanaf 10 juli kan je de kaart ophalen op de dienst toerisme (Markt 1a). Start en aankomst zijn in de onmiddellijke omgeving.

Info

Links
Waar Sporthal Den Uyt
Rode-Kruislaan 20
2400 Mol
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 6 juli 2020 tot 30 september 2020
Prijs gratis
Organisatie Kempische Oriëntatielopers
Contact dirk.goris@kempen-ol.be
0468214990