U bent hier:

Kempen Orienteering Serie 1 - Zilvermeer

Wil je graag kennismaken met orienteering? Dan is deze training iets voor jou.
Orienteering is een aantal checkpoints in een bepaalde volgorde aandoen. Met behulp van de speciale kaart kies je zelf jouw route. Hoe sneller je keuzes maakt en uitvoert, hoe sneller je de finish bereikt.

Vanaf 6 februari tot en met 27 maart kan je op het provinciaal domein Zilvermeer kennismaken met de sport. Tijdens deze periode voorzien we drie verschillende omlopen over het ganse domein. We verwachten dat de omlopen ergens tussen 30 minuten en één uur in beslag nemen. De langste is zes kilometer, de middelste vier kilometer en de kortste twee kilometer lang.

De posten worden uitgezet en regelmatig gecontroleerd. Ze zijn herkenbaar als rood-witte lintjes met een postnummer. Via onze website kan je de kaarten van de verschillende omlopen downloaden en afdrukken op A4. De start en aankomst van de verschillende omlopen bevinden zich op het plein voor de taverne Zilverbos. De omlopen zijn toegankelijk tijdens de openingsuren van het Zilvermeer. Je loopt steeds individueel. Als je aan een post arriveert, controleer je het nummer en loopt daarna onmiddellijk door naar de volgende post. Als je aan een post een andere loper tegenkomt, houd dan steeds anderhalve meter afstand!

Er is geen tijdsregistratie. Je kan jezelf en anderen dus rustig de tijd geven om het postnummer te controleren.

Orienteering is een gezinssport. De korte omloop is geschikt voor kinderen vanaf tien jaar (onder begeleiding van hun ouders).

Info

Waar Zilverbos
Zilvermeerlaan 8
2400 Mol
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 5 februari 2021 tot 27 maart 2021
Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Prijs
Basistarief
gratis
Organisatie Kempische Oriëntatielopers
Contact dirk.goris@kempen-ol.be
+32 468 21 49 90
Trefwoorden ook voor kinderen
UiTmetVlieg.be

Ontdek wat de Bende Van Vlieg hiervan vindt of geef zelf je mening over Kempen Orienteering Serie 1 - Zilvermeer op UiTmetVlieg.be