U bent hier:

Kari Antila & Peter Hertmans "Guitar Stories" Quartet

Concert Jazz en blues

Kari Antila is een van de meest succesvolle internationale jazzgitaristen die ooit uit Finland kwam. Kari is druk bezig in de Europese jazzscène, speelt af en toe ook in New York en brengt de meeste tijd door met reizen en optredens in verschillende landen en op podia met zijn populaire 'The North Wind' Quintet, maar ook als gastsolist in vele andere jazzbezettingen. Kari heeft al 3 albums uitgebracht als leider of co-leider.
Peter Hertmans is een van de belangrijkste jazzgitaristen in België. Hij bracht al 9 albums uit als leider of co-leider. Naast optredens op vele internationale podia geeft Peter ook les jazzgitaar aan het Lemmensinstituut in Leuven en het Conservatorium van Brussel. Hij speelde en maakte opnames met o.a. Billy Hart en het wereldberoemde Brussels Jazz Orchestra.
De internationaal geprezen CD "Guitar Stories" is een muzikale ontmoeting tussen deze twee geweldige gitaristen. Het bevat drie akoestische gitaar duo's en zes nummers in meer traditionele kwartet-instelling met de top van de Belgische ritmesectie: Sal La Rocca en Lionel Beuvens.
Kari Antila: gitaar
Peter Hertmans: gitaar
Sal La Rocca: contrabas
Lionel Beuvens: drums

Info

Waar de jazzzolder vzw
Onze Lieve Vrouwestraat 52
2800 Mechelen

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: vrijdag 9 november 2018
Prijs
Basistarief: 10,00 €; leden: 0,00 €; niet-leden (daglidgeld): 10,00 €; studenten (daglidgeld): 5,00 €
€ 10,0
Organisatie de jazzzolder vzw
Contact info@jazzzolder.be
Trefwoorden jazzzolder, Peter Hertmans, live jazz, Jazz in Mechelen, wijk__centrum, jazz , Kari Antila