U bent hier:

Karandasj (door: Kopergietery)

+1 punt

Theatervoorstelling Tekst en muziektheater

Muzikant Thomas Devos en fotograaf Jan Missotten uiten hun immense fascinatie voor Rusland in een hedendaagse muzikale reis.
Een donker omrand theaterconcert waar breekbare momenten worden afgewisseld met snoeiharde gitaaruithalen, Russische gezangen en mystiek-intrigerende beelden.

Karandasj dompelt je onder in het grootse, broeierige Rusland. Heerlijk muzikaal en scherp beeldend gaan de makers op zoek naar de Russische ziel en ieders zoektocht naar een identiteit.


Thomas Devos over Rusland:
“Rusland is voor mij romantisch, warm, mysterieus, wild, melancholisch, eerlijk en spontaan, geil, compromisloos, eten en drinken en dansen. Het is ook koppig, trots, onuitstaanbaar en een dramaqueen. Rusland stelt onze Westerse wereld en manier van leven in vraag terwijl het er zo dicht tegen aanleunt.
Wat zo fascinerend is aan Rusland is dat, ondanks de extreme controle van de maatschappij en een schijnbaar beperkte vrijheid van meningsuiting, je tegelijkertijd het gevoel hebt dat er zo veel mogelijk is, zoveel meer dan hier in ons brave landje. Heel contradictorisch maar prikkelend."

Info

Waar KOPERGIETERY RABOT
Vlotstraat 22
9000 Gent

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 3 november 2017 tot 2 februari 2019
Leeftijd 14+
Prijs
Basistarief: 13,00 €; -18 jaar, student, werkzoekend: 8,00 €

€ 13,0

Kansentarief voor UiTPAS Regio Gent: € 2,6

Reservaties
UiTPAS Spaar hier een UiTPAS-punt
Organisatie KOPERGIETERY

UiTPAS

Voor dit event kan je je UiTPAS gebruiken en sparen voor tal van leuke voordelen.

Haal nu je UiTPAS