U bent hier:

Kapriolen indoorfestival

Volgend jaar viert Gladiolen zijn 20-jarig jubileum. Omdat de organisatoren zolang niet kunnen wachten om te beginnen feesten, komt het festival nu al met een nieuw initiatief. Op vrijdag 26 oktober organiseren ze samen met Jeugdhuis Kapao ‘Kapriolen’, een indoorfestival voor liefhebbers van stevige rockmuziek in een unieke Olense pop-up locatie. Het feestje start om 19.00 uur.
Met de lokale helden van stoner-band Last Living Souls, het Franse powertrio Lysistrata en de langverwachte verrijzenis van rockgoden Psycho 44 zetten Gladiolen en Jeugdhuis Kapao drie groepen met een ijzersterke livereputatie op het podium. Na de optredens zal DJ Tivalo nog zorgen voor een knallende afterparty.

Om al dit rockgeweld onderdak te bieden werd een speciale locatie gezocht. Met de Brouwershal van de Olense Drankcentrale is de perfecte pop-up plaats gevonden. Deze industriële hal dient normaal als stockageruimte voor bieren en frisdranken, maar wordt speciaal voor deze gelegenheid grotendeels ontruimd. Geen paniek, er zal nog meer dan voldoende drank staan om alle dorst te lessen!

Kapriolen houdt zijn toegangsprijs bewust laag om er voor iedereen een betaalbare concertavond van te maken. Om het voor alle bezoekers aangenaam en veilig te houden, wordt het aantal tickets beperkt. Wacht dus best niet te lang met bestellen als je deze exclusieve optredens niet wil missen.

Op de website www.kapriolen.be vind je alle informatie over ticketverkoop, programma en alle andere praktische zaken.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar brouwershal Olense drankcentrale
Stationsstraat 30
2250 Olen

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: vrijdag 26 oktober 2018
Prijs
Basistarief: 10,00 €
€ 10,0
Organisatie Gladiolen
Trefwoorden gemolen