U bent hier:

KAPITEIN WINOKIO VERTELT SPROOKJES 14u - Kapitein Winokio

Theatervoorstelling Tekst en muziektheater

Kinderen houden van sprookjes: pareltjes uit ons literaire erfgoed die worden doorgegeven van generatie op generatie en die zo de tand des tijds doorstaan. Kapitein Winokio gaat terug naar de essentie van de vertelling en voegt er de kracht van muziek en zotte verbeelding aan toe.
 
Samen met Mevrouw de Poes en muziekmatroos Ivanov brengt hij sprookjes zoals ze bedoeld zijn: spannend, ontroerend, fantasie- en leerrijk, grappig en griezelig. Met groot gemak neemt de Kapitein de kinderen mee naar een magische sprookjeswereld.
 
Deze show is een heerlijke spel tussen muziek, sprookjes en humor!
Commedia dell’arte voor kinderen!
 
van en met Kapitein Winokio (Winok Seresia: verteller, zang, gitaar, drum), Mevrouw de Poes (Marie-Anne Coppens: zang en sprookjesfiguren), Muziekmatroos Ivanov (Ivan Smeulders: multi-instrumentalist, geluid) en Sarah Fisette (tourmanager en marchandise)

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar theaterzaal de borre
Speelpleinstraat 10
3360 Bierbeek

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: zaterdag 5 december 2020
Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Prijs
Basistarief: 17,00 €; kinderen: 10,00 €
€ 17,0
Reservaties
Organisatie CC de borre
Contact cc@deborre.be
Trefwoorden websitebierbeek familie, Vanaf kleuterleeftijd (3+)