U bent hier:

Kantien Royal - Foodtruck Festival

Kantien Royal is een eigentijds Food Truck Festival en biedt een fijne selectie van de beste “rollende keukentjes”, hippe drankjes, muziek, en véél meer op een originele locatie.
Kantien Royal is een reizend food truck festival doorheen gans Vlaanderen en biedt een fijne selectie van de beste food trucks, zomerse drankjes, wereldse gerechtjes, muziek en véél meer op een originele locatie.

De food trucks hebben ene prominente rol, naast aanvullende standjes met heerlijke zoetigheden en koffie, een gezellig middenplein met tafels en stoelen, een podium met dj, leuke zithoeken, centrale bars, een kinderhoek, randanimatie, street art.

Gourmet hamburgers, Mexicaanse burrito's, spectaculaire hot dogs, oosterse dumplings en springrolls, indian curry, krekels op een stokje, ... Betaalbaar en keuze voor iedereen aan de nieuwste mobiele keukentjes!

Wil je gewoon even de sfeer komen opsnuiven en genieten in een sympathiek decor met een hippe soundtrack op de achtergrond, dan kan dat natuurlijk: de toegang is gratis!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Werfplein
Werfplein
9300 Aalst

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 19 mei 2018 tot 21 mei 2018
Prijs gratis
Organisatie Kantien Royal
Links
Trefwoorden #foodfestival, #foodmarket, #eten, #festival2018, #drinken, #kinderanimatie, #Muziek, foodtruckfestival2018, ook voor kinderen
UiTmetVlieg.be

Ontdek wat de Bende Van Vlieg hiervan vindt of geef zelf je mening over Kantien Royal - Foodtruck Festival op UiTmetVlieg.be