U bent hier:

Kangatraining outdoor

Cursus of workshop Outdoor en adventure

Wil jij weer lekker fit worden na je bevalling? Maar wil je jouw kindje nog niet missen? Dan ben je hier op de juiste plaats! Postnatale training en dragen is namelijk een ideale combi! ❤️👌
Hier kan je zowel met een draagzak als een kinderwagen aan meedoen. Meedoen kan vanaf 6-8 weken (keizersnede 12 weken) na de bevalling, mits je een 'ja' heb gehad om te sporten van je gynaecoloog of dokter en tot zolang je kindje een uur in de kinderwagen of draagzak wil zitten. Als je een draagzak of doek wil lenen kan dit ook zeker.

De les gaat enkel door als het niet regent. We zullen de avond voordien iets laten weten of de les doorgaat.

Doordat deze les in het weekend of in de week is kunnen ook mama's die al terug moeten werken meedoen. Je kan inscchrijven per keer en je hoeft niet de hele reeks te komen. Deze les zal doorgaan in Tielen.

Je kan éénmalig gratis komen proberen.

Opgeven is noodzakelijk en kan via https://kangatraining.info/be_nl/instructor/TanyaSmolderen/booking/2171

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Work 4 it
Niewstraat 39
2460 Tielen (Kasterlee)

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 27 juni 2020 tot 29 oktober 2020
Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en musea, concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Prijs
Basistarief: 0,00 €
gratis
Reservaties
Organisatie Kangatraining
Contact tanya@kangatraining.be
0495316961
Trefwoorden activiteit baby, acitiviteit voor baby, activiteit met baby, Activiteit met je baby, baby, activiteit met je peuter, activiteit met peuter, activiteit peuter, peuter, postnataal, postnatale cursus, postnatale workout, wandelen, workout, outdoor, babyfitness, buitenfitness, baby en peuter dragen
UiTmetVlieg.be

Ontdek wat de Bende Van Vlieg hiervan vindt of geef zelf je mening over Kangatraining outdoor op UiTmetVlieg.be