U bent hier:

Kamal Kharmach // Mag ik even?

+1 punt

Theatervoorstelling Tekst en muziektheater

Voor de eerste keer kijkt Kamalop het jaar terug in zijn allereersteoudejaarsconference. Met zijn intussen bekende verlegen, maatschappijkritische, maar vooral hilarische stijl. Waarover het zal gaan, moet nog gebeuren, maar met een jaar vol klimaatbetogers, ontslagnemende ministers, corrupte voetbalploegen en visa-dealende politici belooft in ieder geval een spetterend conferencedebuut.
Dat het precies stand-upcomedian Kamal is die zich als gloednieuwe oudejaarsconferencier opstelt, mag niemand verbazen. Dit rastalent reeg ook in zijn debuutvoorstelling ‘De Schaamte Voorbij’ de actuele (en hilarische) tegenstrijdigheden en moppen aaneen. Hij toerde twee jaar langs uitverkochte zalen en voelt dat het nu tijd is voor nòg meer: nog actueler, nog relevanter en vooral nog grappiger!

Als je Kamal nog nooit live aan het werk zag, kan je hem zeker ook kennen van één van zijn vele passages bij o.a. De Slimste Mens, Het Collectief Geheugen, De Drie Wijzen, Everybody Happy en Q-Music. Amper een paar jaar geleden overtuigde hij jury en publiek tot in de finale van Humo's Comedy Cup om daarna te touren met een van de meest succesvolle debuutshows die comedy in Vlaanderen gekend heeft, en nu stormt hij met dezelfde overtuiging en drive af op de titel van conferencier. Dat belooft!

In de pers over 'De schaamte voorbij':

‘Kamal Kharmach vindt in zijn debuutshow een mooi evenwicht tussen de cynische humor uit zijn
beginjaren en de brede populariteit die hij ongegeneerd nastreeft. ‘Ik ben een middenklasser geworden.’ (**** Karel Michiels, De Standaard, 9/10/2017)

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar CC De Werf
Molenstraat 51
9300 Aalst

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: woensdag 8 januari 2020
Prijs
Basistarief: 22,00 €

€ 22,0

Kansentarief voor UiTPAS Dender: € 1,5

UiTPAS Spaar hier een UiTPAS-punt
Organisatie CC De Werf
Contact ccdewerf@aalst.be
053 72 38 11
Links

UiTPAS

Voor dit event kan je je UiTPAS gebruiken en sparen voor tal van leuke voordelen.

Haal nu je UiTPAS