U bent hier:

Kamagurka solo - De Grenzen van de Ernst - humor (vervangende voorstelling coronacrisis)

Theatervoorstelling Humor comedy

Op deze datum stond oorspronkelijk de voorstelling Kamagurka & Herr Seele - The Return of the Comeback gepland. In onderling overleg met de makers werd beslist deze voorstelling uit te stellen naar 9 oktober 2021.
Al te vaak wordt er door allerlei lieden geopperd dat er grenzen zijn aan de humor. In deze show zet Kama die redenering voor paal door te stellen dat er vooral grenzen zijn aan de ernst.
Dit doet hij door er een interactieve voorstelling van te maken, waarbij hij de reacties van het publiek als vliegwiel voor de show gebruikt. Aan de hand van suggesties, vragen en opmerkingen uit de zaal brengt Kama een wervelende voorstelling met teksten uit zijn dagboek, geheugen en instant improvisatie.
Al de grote en de kleine problemen van nu passeren de revue en worden door de genadeloze Kamagurkiaanse mangel gedraaid, om op het einde te stoten op de échte grenzen van de ernst…

“Toegegeven: de wereld van Kamagurka is niet voor iedereen even begaanbaar, maar wie zich laat meeslepen, beleeft een tegendraadse voorstelling, die verontrust, provoceert en dwarsligt. Maar bovenal hoogst onderhoudend is.” (Algemeen Dagblad – Arno Gelder)

Tekst en spel: Kamagurka
Regie: Kathy van de Geuchte

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Links
Waar Cultuurcentrum Lokeren
Kerkplein 5
9160 Lokeren

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
tot
Prijs
Basistarief: 16,00 €; 65+: 15,00 €; Vriendenpas: 14,00 €; -26: 12,00 €
€ 16,0
Organisatie Cultuurcentrum Lokeren