U bent hier:

Kaas en wijn Afhaal Huize Roborst

De Coronatijden zorgen er ook voor dat de jaarlijkse Kaas en Wijnavond van de Vrienden van Huize Roborst dit jaar geen gezellige massabijeenkomst zal zijn in de Sporthal van Zwalm.
Maar om toch iets extra voor de bewoners van het WZC te kunnen doen organiseert de Vriendenkring op zaterdag 28 november een afhaalsysteem van een Kaas – en wisselschotels, kostprijs 16 euro.
Omwille van de coronamaatregelen gebeurt dit in het Parochiaal Centrum De Zwaluw op zaterdag 28 november. Tussen 16 en 19 uur kan u de schotels komen ophalen. Alles gebeurt met de grootste voorzorgsmaatregelen. Er is een aparte in – en uitgang, en in het Parochiaal Centrum is het dragen van een mondmasker verplicht.
De opbrengst gaat dit jaar uiteraard om de lasten van de coronamaatregelen voor onze bewoners te helpen dragen, maar ook voor de verdere uitbouw van ons dag- verzorgingscentrum. De huidige gezondheidsrisico toont de noodzaak van dit initiatief aan.
Zoals elk jaar is er terug een tombola maar dit jaar op een andere basis : er zijn 3 echt prachtige prijzen te winnen.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Parochiaal Centrum De Zwaluw
Decoenestraat 12
9630 Munkzwalm (Zwalm)

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: zaterdag 28 november 2020
Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Prijs
Basistarief: 16,00 €
€ 16,0
Organisatie Vriendenkring Huize Roborst
Contact onthaal@huizeroborst.be
055/49.61.66