U bent hier:

K.A.L.M. (try-out)

Theatervoorstelling Tekst en muziektheater

Psychologen Sonja Verhaeren en Rik Willems leren u in negen stappen hoe kalmte uw superkracht kan worden. De tiende stap is uw rustige stap naar buiten, wanneer u de zaal verlaat.

De K.A.L.M.-methode wordt ondertussen al in verschillende landen toegepast, waarbij de letters soms veranderen, vermits het om een andere taal gaat en KALM in de meeste talen niet KALM is, maar de inhoud blijft hetzelfde.


Hun boeken “KALM BEN JE STERK”, “ONTZENUW IEDERE SITUATIE” en “KALMST DUURT HET LANGST” zijn wereldwijde bestsellers. De twee schrijvers beschouwen het als hun plicht om de mensheid te kalmeren. 


Samen presenteren ze hun c-uur-sus. Want op één uur tijd slagen zij erin om uw leven te veranderen. Hebt u schrik om deze voorstelling te missen? Blijf kalm en kijk even op de website. 


Katelijne Verbeke en Warre Borgmans kruipen in de huid van twee collega’s die samen zalen afschuimen om hun verhaal te vertellen. Ze kennen elkaar al jaar en dag. Het publiek is al altijd hun hoogste goed. De boodschap dient de ontvanger te bereiken. Maar wordt het niet eens tijd dat ze naar zichzelf luisteren? 
“Die twee zijn als wandelende Bachbloesem.”   De Morgend


“Nog meer ontspannen wordt gevaarlijk.”  De Standard


“Een aanrader voor iedereen die met mensen in contact komt.”  HAN


 


Tekst en coach : Dimitri Leue

Spel : Katelijne Verbeke en Warre Borgmans

Foto en trailer : Stijn Coene

Techniek : Stef Appelen en Ward 

Producent : Koortzz 

Info

Links
Waar coStA
Sint-Andriesplaats 24
2000 Antwerpen
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: vrijdag 25 september 2020
Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en musea, concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Prijs
Basistarief: € 8,00; Kassa: € 12,00; Kansentarief: € 2,00
€ 8,0
Reservaties Bestel tickets
Organisatie coStA Antwerpen

Taaliconen

Je begrijpt veel Nederlands en spreekt het goed. Meer info
Trefwoorden theater, Warre Borgmans, Katelijne Verbeke, toneel, a-kaart, vier taaliconen, Bevestigd2020