U bent hier:

Junior Club Revival Concert

Concert Amusementsmuziek

Exact 70 jaar na hun eerste optreden in ‘Gasthof Palace’ op de Kluisberg, herleeft het dansorkest ‘Junior Club’ op zaterdagavond 21 maart 2020 voor één avond vol muziek, dans en plezier. Waar kan dit beter gebeuren dan in de danszaal waar de Junior Club tussen 1950 en 1963 elke zondagnamiddag en elke feestdag tussen Pasen en de Winterkermis met muziek en dans de dagelijkse zorgen van hun publiek kon verdrijven.
Op 21 maart 2020 brengen de leden van het dansorkest ‘Junior Club Revival’ een fifties avond met muziek van toen, volledig live gespeeld door een groot ensemble van twaalf topmuzikanten en twee zangers. Dit alles in de stijl van toen, met presentatie door Donaat Deriemaeker. Die avond zal ook de allereerste ‘Junior Club Music Award (JCMA)’ worden uitgereikt.

Aan het publiek wordt gevraagd om zich mee in te leven in de tijd van toen, o.a. door zich voor één avond zoveel mogelijk nog eens in de chique avondkledij van die tijd te hullen en mee te dansen met of te genieten van de danskapriolen die zullen gebracht worden door een uitgenodigde dansgroep.

Hou je van dixieland, swing of Jive? Droom je weg op het ritme van de tango, rumba, bolero of mambo ? Heb je leuke herinneringen aan de chachacha ? Kan je genieten van een mooie franse chanson of een italiaanse wals ?

Mis dan deze uniek avond niet !!

Afspraak op zaterdagavond 21 maart 2020 in Gasthof Palace op de Kluisberg.
De deuren gaan open om 19.00u.
Het spektakel begint om 20.00u.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Gasthof Palace
Enclus Du Haut 41
9690 Kluisbergen
Wanneer
tot
Leeftijd 18+
Prijs
Basistarief: 25,00 €
€ 25,0
Reservaties
Organisatie Junior Club Revival
Trefwoorden dansorkest, concert, Palace Kluisbergen, Junior Club