U bent hier:

Jukebox 2020

Concert Amusementsmuziek

Er zijn liedjes die wél lang duren. 20 jaar geleden brachten Nele Bauwens, Tine Embrechts en Lucas Van den Eynde voor het eerst JUKEBOX 2000, een verrassende keuze uit 100 Nederlandstalige liedjes. En nu keren ze éénmalig terug.
PRE-CONCERT DINER


Kom je rechtstreeks van je werk naar het CC? Geen zin om te koken? Gewoon zin in iets lekkers? Combineer je bezoek aan het CC met een pre-concert diner.

Elk diner heeft trouwens een link met het concert dat of de voorstelling die je nadien bijwoont. Hieronder vind je welke diners we aanbieden.

De keuze voor nu zaterdag:

–    witloof in de oven

–    ovenschotel met scampi, zalm en puree

–    bulger met gewokte groenten


Reserveren kan via info@cultuurcafeasse.be. Per maaltijd betaal je de democratische prijs van € 16.

Wil je graag op andere dagen iets eten in de foyer, dan kan je via hetzelfde emailadres reserveren en overleggen omtrent tijdstip en aantal personen.kies zelf de liedjes!


Op zaterdag 1 februari 2020 zijn Tine Embrechts, Nele Bauwens en Lucas Van den Eynde hier te gast met Jukebox 2020, een interactieve muziekavond. Net als een jukebox die pas begint te spelen als je er een muntstuk in stopt en een liedje kiest. Zonder jouw stem werkt die Jukebox dus niet.


Surf naar www.jukebox2020.be en bepaal mee welke liedjes het drietal gaat zingen. Kies 3 nummers die u graag live wil horen tijdens de voorstelling. Zo ontstaat er iedere avond een echte lévende jukebox, begeleid door een 10-koppig live-orkest.  


Maak je keuze uit 100 jaar Nederlandstalige muziek. Alle kleuren en smaken passeren de revue. Van Louis Neefs tot Marva, van Willeke Alberti tot Gorki of Clement Peerens over An Christy of John Terra.Mooie liedjes duren wél lang!


20 jaar geleden stappen Nele Bauwens, Tine Embrechts en Lucas Van den Eynde voor het eerst samen het podium op voor hun concertprogramma JUKEBOX 2000, een verrassende keuze uit 100 in het oor- en oogspringende Nederlandstalige liedjes en melodietjes uit Vlaanderen en Nederland.


100 keuzemogelijkheden waarbij het publiek, vooraf via de Jukebox-website en tijdens de voorstelling, zélf kan bepalen wat het wil horen. Iedere avond weer ontstaat er een levende jukebox, begeleid door een schitterend 10-koppig live orkest.


Alle kleuren en smaken passeren de revue... Van Louis Neefs tot Marva, van Willeke Alberti tot Gorki, van Clement Peerens over An Christy tot John Terra.


Een heerlijke periode die meermaals verlengd wordt. Het publiek kan het interactieve systeem en de nostalgie van al die liedjes telkens opnieuw smaken.


'Het was toch zo schoon'


Ondertussen is het alweer 8 jaar geleden dat ze voor de laatste keer door Vlaanderen trokken. Tot op de dag van vandaag blijven de mensen vragen: "wanneer komen jullie nog eens terug met 'den' jukebox? Het was toch zo schoon."


Daarom (en ook omdat ze ze toch zo graag zingen, die Nederlandstalige pareltjes) wagen Nele, Lucas en Tine zich voor de aller- allerlaatste keer aan een nieuwe tocht langsheen de vlaamse culturele centra om hun liefde voor het Nederlandstalige lied te delen met het publiek.


Laat de aaaaah's en de ooooh's door de zaal schallen wanneer de band jouw favoriete liedje speelt. uit de pers


"Het muziekprogramma Jukebox 2000 waarbij het publiek kiest uit 100 Nederlandstalige liedjes, is als bladeren in het familiealbum terwijl je lief 2 uur over je rug streelt." De Standaard


"INGEPAKT IN DRIE MINUTEN. In Jukebox 2000 kiest de luisteraar zelf wat hij wil horen." Gazet van Antwerpen


"OM IN EEN DOOSJE TE DOEN. Jukebox 2000 met vlag en wimpel van wal in Bourla-schouwburg." Het NieuwsbladMet:


•    Lucas Van den Eynde

•    Tine Embrechts

•    Nele Bauwens


en 10-koppig orkest:


•    Jan Van Looy: piano, keyboards - orkestleider

•    Marc Bonne: drums, slagwerk

•    Chris Peeters: gitaar

•    Bert Embrechts: basgitaar

•    Wietse Meys: saxofoon

•    Tom Verschoore: trombone

•    Jo Hermans: trompet

•    Yumika Lecluyze: viool

•    Joanna Vlaeminck: viool

•    Helena Raeymakers: altviool

Info

Waar cultuurzaal Oud Gasthuis
Huinegem 2-4
1730 Asse
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: zaterdag 1 februari 2020
Leeftijd 15+
Prijs
Basistarief: € 18,50; ABO +21: € 20,50; VVK: € 22,50; KA: € 24,50
€ 18,5
Reservaties Bestel tickets
Organisatie CC Asse
Links

Taaliconen

Deze activiteit is ook interessant als je geen of niet zo veel Nederlands spreekt. Meer info
Trefwoorden muziek, nederlandstalig, één taalicoon, vivavlaanderen