U bent hier:

Jubleumwandeling Harmonie St. Cecilia Hoeselt

Covid-19 heeft beslist dat het jubi- leum van de 125-jarige Harmonie in 2020 niet kon gevierd worden. Ook het lenteconcert met Els de Schep- per en het pannenkoekenconcert gingen niet door en voor het eerst in jaren zal er geen nieuwjaarsconcert zijn.
Als alternatief heeft de K. Harmo- nie St.-Cecilia een bewegwijzerde wandeling uitgestippeld, die je met je smartphone kan downloaden via de wandelapp Routeyou. De wandeling vertrekt aan de Kiosk op het Dorps-
plein. Je kan kiezen voor een wande- ling van 6 of 8 km. Op een 10-tal plaatsen langs het parcours kan je via je smartphone een muziekstuk down- loaden en al wandelend beluisteren. De muziekstukken zijn stuk voor stuk juweeltjes gekozen uit het rijke reper- toire van de harmonie. Alle muziek- fragmenten worden ingeleid met een stukje geschiedenis van de harmonie.
Dit muzikale parcours kan je indivi- dueel, met je partner of met je eigen bubbel wandelen. Het kan op je eigen tempo en op een ogenblik naar keuze.
Praktisch:
- Van 21 december 2020 tot 25 fe- bruari 2021;
- Wandel-app Routeyou. QR-Code te scannen bij vertrek aan de Kiosk; - Hou je aan de geldende Covid-
richtlijnen;
- Vergeet je oortjes of hoofdtelefoon
niet voor betere muziek ervaring;
- Bij winterweer en regen is de route niet geschikt voor buggy’s of rol-
stoelgebruikers.
Willy Thijs | 0460 95 54 55

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Links
Waar Kiosk
Dorpstrtaat
3730 Hoeselt

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
  • tot
Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Prijs
Basistarief: 0,00 €
gratis