U bent hier:

Jubileumwandeling Harmonie St. Cecilia

Covid-19 heeft beslist dat het jubileum van de 125-jarige Harmonie in 2020 niet kon gevierd worden. Ook het lenteconcert met en het pannenkoekenconcert gingen niet door en voor het eerst in jaren zal er geen nieuwjaarsconcert zijn.
Als alternatief heeft de K. Harmo- nie St.-Cecilia een bewegwijzerde wandeling uitgestippeld, die je met je smartphone kan downloaden via de wandelapp Routeyou. De wandeling vertrekt aan de Kiosk op het Dorpsplein. Je kan kiezen voor een wandeling van 6 of 8 km. Op een 10-tal plaatsen langs het parcours kan je via je smartphone een muziekstuk down- loaden en al wandelend beluisteren. De muziekstukken zijn stuk voor stuk juweeltjes gekozen uit het rijke repertoire van de harmonie. Alle muziek- fragmenten worden ingeleid met een stukje geschiedenis van de harmonie.
Dit muzikale parcours kan je individueel, met je partner of met je eigen bubbel wandelen. Het kan op je eigen tempo en op een ogenblik naar keuze.
Praktisch:
- Van 21 december 2020 tot 28 februari 2021;
- Wandel-app Routeyou. QR-Code te scannen bij vertrek aan de Kiosk; - Hou je aan de geldende Covid-richtlijnen;
- Vergeet je oortjes of hoofdtelefoon niet voor betere muziek ervaring;
- Bij winterweer en regen is de route niet geschikt voor buggy’s of rolstoelgebruikers.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Kiosk
Dorpstraat
3730 Hoeselt

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
  • tot
Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Contact 0460 955 455