U bent hier:

Jubileumfeest 25 jaar cc en bib

+1 punt

Concert Party of fuif Pop en rock Amusementsmuziek Dance

met concerten van The Balls, Big in Belgium en afsluitend fuif met dj!
Dit jaar bestaat het cultuurcentrum 25 jaar én is het 25 jaar geleden dat de bib huisvesting nam in haar huidige locatie.


Reden te meer om te feesten! En dat doen we in stijl. We katapulteren ons terug in de tijd naar dat bijzondere jaar 1994. We vieren dit jubileum dan ook volledig in het thema “Back to the 90’s”! Doe je beste “jaren negentig-outfit” aan en dompel je met ons mee onder in dat prachtige tijdperk van flippo’s, Nintendo, the Backstreet Boys, Nirvana, Beavis and Butt-head, Beverly Hills 90210, Tien om te Zien,… Reis mee naar de tijd waarin een Twix nog gewoon een Raider was.


De foyer en de schouwburg krijgen een jaren negentig-look en de tribune wordt ingeschoven om de zaal om te toveren tot een ware party-tempel. Avond vastleggen in stijl? Dat kan aan de photobooth!


Big in Belgium en The Balls – 2 Ninoofse bands - komen het startschot geven.


Big in Belgium werd opgericht in jawel… de jaren 90! Zij kiezen zeer bewust hun covers. Geen gezever, geen blits gedoe maar wel goeie nummers en veel ambiance!


The Balls zijn een begrip in Ninove. Al meer dan 30 jaar staat deze fantastische coverband met Johan Ancaer, Frank Van Laethem, Erik Goetvinck en Bruno Beeckmans op het podium. Speciaal voor deze gelegenheid komen ze nog eens samen en brengen covers met focus op the 90’s. Mis deze unieke kans niet om The Balls aan het werk te zien!


Afsluiten doen we met een top DJ uit de jaren 90!


En wie weet… mogen we wel een special guest ontvangen?


JA TARARA!

Info

Waar CC De Plomblom
Graanmarkt 12
9400 Ninove
Wanneer
Prijs
Basistarief: € 14,00; Reductie: € 13,00; Vriendenpas: € 11,20

€ 14,0

Kansentarief voor UiTPAS Dender: € 1,5

Reservaties Bestel tickets
UiTPAS Spaar hier een UiTPAS-punt
Organisatie CC De Plomblom Ninove
Links
Trefwoorden Uitpas regio Dender

UiTPAS

Voor dit event kan je je UiTPAS gebruiken en sparen voor tal van leuke voordelen.

Haal nu je UiTPAS