U bent hier:

JSBB feat. Emil Viklický

Concert Klassieke muziek

Een unieke avond rond jazz als politiek fenomeen. Op het programma: een performance van de Belgische Jazz Station Big Band in het gezelschap van drie Tsjechische solisten, onder wie Emil Viklický. (...)
Een unieke avond rond jazz als politiek fenomeen. Op het programma: een performance van de Belgische Jazz Station Big Band in het gezelschap van drie Tsjechische solisten, onder wie Emil Viklický. Deze laatste is volgens Jazz Times een van de beste hedendaagse pianisten. Hij is tevens de auteur van « Mystery of Man", een melodrama gecomponeerd in opdracht van trompettist Wynton Marsalis voor het Lincoln Center Orchestra in New York (een van de befaamdste big bands van de internationale scène). {{18.30 u. Conferentie-debat (in het Engels)}}
Een kort, door Stéphane Mercier gemodereerd, gesprek met Petr Vidomus (jazzprogrammator bij de Tsjechische radio, en professor jazzsociologie) en Matthias Heymann (Antwerp Conservatory, jazzhistoricus) over de politieke geschiedenis van de jazz en over de rol van politiek geëngageerde jazzmuzikanten. (Vrije ingang)

Info

Waar Théâtre Marni
de Vergniesstraat 25
1050 Elsene

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: woensdag 11 september 2019
Organisatie Théâtre Marni
Contact info@theatremarni.com
02-639.09.82
Links
Bruzz

De beste uittips voor Brussel vind je bij BRUZZ. Ga naar BRUZZ.be, luister via 98.8, kijk naar BRUZZ op TV of neem het gratis uitmagazine mee.