U bent hier:

José Gonzalez & The Gothenburg String Theory (se)

Concert Pop en rock

De Zweedse bard José Gonzalez is een graag geziene gast op Cactusfestival en leverde zowel solo als met zijn band Junip hoogtepunten op in het Minnewaterpark. De man bezit dan ook een vocaal timbre waarmee het uiterst aangenaam wegdromen is en kan meer dan aardig uit de voeten met de Spaanse gitaar. Die combinatie versmolt hij in drie prachtige platen, waarvan debuutalbum Veneer (met hits als ‘Heartbeats' en ‘Crosses’) ondertussen uitgegroeid is tot een moderne klassieker.


In 2011 ging José Gonzalez voor de eerste maal op tour met het Göteborgse experimentele strijkorkest The Gothenburg String Theory, een twintgkoppig orkest onder leiding van componist PC Nackt – een vertrouweling van Sascha Ring (Apparat/Moderat). Ze waren al te horen op filmsoundtracks van Wim Wenders en werkten samen met pop- en elektronicabands als Midaircondo, El Perro Del Mar en Wildbirds & Peacedrums. De muziek van José Gonzalez in een ander, nog intenser jasje, bleek een schot in de roos, met uitverkochte zalen en fantastische reviews als gevolg.

In september tourt deze combo opnieuw en houdt ze onder andere halt in het majestueuze Brugse Concertgebouw. Een unieke kans om het werk van José Gonzalez te (her)ontdekken!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Concertgebouw
't Zand 34
8000 Brugge

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: maandag 24 september 2018
Prijs
Basistarief: 29,00 €; ADD: 34,00 €
€ 29,0
Reservaties
Organisatie Cactus Muziekcentrum vzw
Contact info@cactusmusic.be
050332014