U bent hier:

Jongerentravel (Begeleide jeugdvakantie)

Liefhebber van een stralende zon en temperaturen tot 40°C? Kies dan voor Bodrum! Nog niet overtuigd? Bodrum is een heerlijk levendig havenstadje met gezellige drukte in de enorme bazaarwijk of in de winkelsteegjes en terrasjes die vaak ‘met de voeten in het water’ of op het strand liggen
Ons all-in hotel Bantur Naz heeft al jaren een vast plaatsje in onze brochure, want prijs/kwaliteit is het ideaal voor ons ... en nu misschien ook voor jou!
Turkije is Hip! Bodrum combineert moeiteloos de levendigheid van een hippe jongerenstad met de charme en romantiek van een havenstadje.
Hip? Jazeker, met een gezellige drukte in de enorme bazaarwijk met ontelbare winkeltjes, boetiekjes en shopjes, met honderden kleine en grotere restaurantjes, barretjes en terrasjes die vaak ‘met de voeten in het water’ of op het strand liggen, Ambiance verzekerd!
Romantisch? Zandstranden, prachtige zonsondergangen, kleine witte huisjes, een gezellige haven met plezierjachten, cruiseschepen en houten vissersbootjes, kleine steegjes en pleintjes, … Een gewoonweg betoverende sfeer!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Jongerentravel.be
Liersesteenweg 441
2800 Mechelen

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 3 juni 2012 tot 28 augustus 2012
Leeftijd 12+
Prijs € 666,0
Organisatie Jongerentravel
Links
Trefwoorden Toerisme