U bent hier:

Jongeren in rouw ondersteunen

Cursus of workshop Gezondheid en zorg

In deze workshop kom je alles te weten wat rouw is, hoe jongeren rouwen en hoe je concreet jongeren in rouw kan ondersteunen.
Je krijgt de laatste nieuwe inzichten mee.
Gesterkt met deze theoretische kennis doorlopen we het rouwproces. We staan dus stil bij de beleving van rouw bij jongeren en hun ontwikkelingsniveau:
- van 12 tot en met 14 jaar;
- van 14/15 jaar tot 18+ jaar.


Na het volgen van deze workshop zal je niet alleen de leerling in rouw kunnen ondersteunen, maar ook de hele klas/groep!
Tijdens de workshop krijg je een theoretische houvast en werkvormen waarmee je onmiddellijk aan de slag kan, ook preventief. Doorheen de dag volgen trainingen om de opgedane kennis telkens te implementeren.

Lijkt dit iets voor jou? Schrijf je dan in door een bericht te sturen naar info@rouwenverliesVlaanderen.com
De deelname bedraagt 135 euro.

(de plaatsen zijn beperkt)

De workshop kost 135 euro, daarin zit: de syllabus, werkvormen, koffie, een goede dosis zelfvertrouwen en een goed gevulde rugzak met kennis waarmee je direct aan de slag kan.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Links
Waar BICC - 't Poorthuis
Zuidervest 2a
3990 Peer

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
tot
Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en musea, concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Leeftijd 18+
Prijs
Basistarief: 135,00 €
€ 135,0
Organisatie rouw en verlies Vlaanderen
Contact info@rouwenverliesVlaanderen.com
0497 202 181