U bent hier:

Jonge Helden speelweek: De Techneuten

7 jaar

Kamp of vakantie Actie en avontuur

Ben jij ook zo curieus naar hoe alles werkt? Al eens nagedacht over hoe je de stofzuiger zou kunnen ombouwen in een robot die je kamer vanzelf opruimt? Of die al je huiswerk maakt? Laten we het proberen, want deze week maken de gekste creaties en experimenteren we er op los!
Dit fantastisch Jonge Helden-avontuur is vijf dagen lang spelen en genieten. Elke speeldag heeft een vaste structuur. De vaste activiteit begint om 9 uur en wordt afgerond om 16 uur. Deelnemers kunnen er wel al terecht van 8 uur ’s morgens, en ’s avonds worden er activiteiten voorzien tot 18 uur. Er wordt verwacht dat de deelnemers elke dag aanwezig zijn. Deze speelweek breng je zelf een lunchpakket mee, inclusief een halfelfje. Wij zorgen ervoor dat water de hele dag beschikbaar is en voorzien ook een vieruurtje.

Alle Jonge Helden-speelweken worden grondig voorbereid door een team van enthousiaste vrijwilligers en worden opgevolgd door beroepskrachten van Jonge Helden.

Heeft jouw kind op een manier baat bij wat extra begeleiding? Dan vragen wij dit bij de inschrijving aan te geven. Jonge Helden wil aan zo veel mogelijk kinderen de kans bieden om mee te gaan op kamp of deel te nemen aan de speelweken. Wij nemen in dat geval vooraf contact met jullie op, om te bekijken of en hoe we jouw kind tijdens deze week met de beste zorgen kunnen omringen.
Meer informatie kan je vinden op onze website: www.jongehelden.be .

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Gemeentelijk Technisch Instituut Duffel
Rooienberg 20
2570 Duffel

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
  • tot
Sommige activiteiten gaan mogelijk niet door omwille van corona-maatregelen. Kijk even op de site van de organisator.
Leeftijd 7+
Prijs
Basistarief: 85,00 €
€ 85,0
Organisatie Jonge Helden - Crefi vzw
Links
Trefwoorden techniek, speelweek, inclusieve speelpleinwerking, robot, jonge helden, Kinderspeelweek tijdens de vakantie
UiTmetVlieg.be

Ontdek wat de Bende Van Vlieg hiervan vindt of geef zelf je mening over Jonge Helden speelweek: De Techneuten op UiTmetVlieg.be