U bent hier:

Johny Voners 75 - Jubileumtournee (matinee voor senioren)

Johny Voners & band - Jubileumtournee - Johny Voners 75
Johny Voners stond opnieuw in de belangstelling door zijn rol als 'Berten De Nil' in de spraakmakende tv-serie 'Amigos' (2017). Zijn bekendste rol is die van 'Xavier Waterslaeghers' in de komedieserie 'F.C. De Kampioenen' (21 seizoenen en ontelbare herhalingen) op VRT één. In 2019 komt de vierde film van FC De Kampioenen er aan! Maar vooraleer hij in 2020 zijn 75ste verjaardag viert, werkt hij mee als acteur aan de theaterproductie ‘Assisen II – De Gifmoord’ en treedt hij op in GC Het Koetshuis.
Naast acteren heeft Johny Voners een grote passie voor zingen én Charles Aznavour. Hij toerde tot 2014 met zijn muzikaal project 'Aznavoners' en nu is er de nieuwe Nederlandstalige voorstelling “ET ALORS … EN DAN … VONERS” een tour de chant doorspekt met mini-conférences, innemend, warm en grappig. Aan de hand van Aznavour neemt Johny Voners u mee op sleeptouw doorheen zijn eigen levensloop vanaf het prille begin. Zoals met wijn wordt ook Johny rijper met de jaren.

Begeleid door een jazzcombo zingt Johny in het Nederlands … met af en toe een vleugje Frans. Betty Mellaerts, Sabien Tiels, Johny zelf en dochter Els hertaalden het Aznavour-repertoire wat tot een beklijvend eerbetoon aan dit icoon van het Franse chanson leidt.
Et alors … en dan … Voners !

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar GC Het Koetshuis - Schouwburg
Kristus Koninglaan z/n
1760 Roosdaal

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
tot
Prijs
Basistarief: 12,00 €; EDC: 11,00 €
€ 12,0
Reservaties
Organisatie GC Het Koetshuis Roosdaal
Contact 054894900
Trefwoorden KoetshuisRoosdaal, KoetshuisPodium, RoosdaalHome, UitinMijnRegio, vivavlaanderen