U bent hier:

JOHAN PETIT: LULLETJE

Theatervoorstelling Tekst en muziektheater

Johan Petit liep tegen de muur, krabbelde weer recht en probeert nu te achterhalen hoe het zover kwam. We leven in een onzekere tijd. De wereld ligt aan onze voeten. Alles is mogelijk. Maar wat doen we met de prutsers? Klinkt ernstig, maar wie Johan kent, weet dat er gelachen mag worden.
LULLETJE. Een triestig maar hoopvol verhaal.Vorig jaar liep Johan Petit zoals zovelen tegen de muur. Hij kroop zijn bed in, likte zijn wonden en krabbelde weer recht. Met LULLETJE probeert hij te achterhalen hoe het zover kwam.

We leven in een onzekere en tegelijk ook opwindende tijd. De wereld ligt aan onze voeten. Alles is mogelijk. Willen is kunnen. Maar wat doen we met de prutsers en de sukkelaars? Klinkt ernstig allemaal, maar wie Johan kent, weet dat er gelachen mag worden.

Lulletje is een coproductie van MartHa!tentatief en B.O.X, een collectief dat hedendaagse muziek vermengt met de klankrijkdom van de barok.Pieter Theuns zorgt samen met Jutta Troch en Jon Birdsong voor de troostende muziek

Info

Waar CC de Meent Schouwburg
Gemeenveldstraat 34
1652 Alsemberg
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: donderdag 19 december 2019
Prijs
Basistarief: € 16,00; Jongeren -21 : € 10,00; Lerarenkaart: € 15,00; Mini extra ticket met code: € 15,20; Midi extra ticket met code: € 13,60; maxi extra ticket met code: € 12,00
€ 16,0
Reservaties Bestel tickets
Organisatie CC de Meent
Links
Trefwoorden theater, uitinmijnregio, beersel, podium