U bent hier:

Joël Jabbour fotograaf

Tentoonstelling Fotografie

Joël Jabbour is een beeldmaker. Hij woont in Oudergem en laat ons een stad ontdekken die samengesteld is uit een stedelijk weefsel dat soms een menselijke vorm aanneemt.
Joël Jabbour is een beeldmaker. Hij laat ons een stad ontdekken die samengesteld is uit een stadsweefsel dat soms een menselijke vorm aanneemt. Een stad met de uitstraling van “Transformers” die hij graag op zijn eigen manier vorm geeft. Laat u meedrijven met zijn verbeelding en u vindt er beslist een opening naar de uwe.
Vandaag stellen we met trots een fototentoonstelling voor over de stad en van haar stedelijk weefsel. De stad die hij al bijna twintig jaar kent en die hij dagelijks beleeft.
Zijn creatief proces is heel precies: de plaats wordt gekozen, het beeld krijgt mentaal vorm, de beeldcompositie gebeurt op het moment zelf van de opname. Geen enkele bewerking of aanpassing achteraf, zonder retouch: het moment geeft het uiteindelijk resultaat, weliswaar met een kleine technologische toets!

Info

Waar Gemeentehuis Oudergem
E. Idierstraat 12
1160 Oudergem

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 15 februari 2018 tot 30 april 2018
Organisatie Gemeente Oudergem - Cultuur Dienst
Contact fmainguet@auderghem.irisnet.be
02/676 49 75
Links
Bruzz

De beste uittips voor Brussel vind je bij BRUZZ. Ga naar BRUZZ.be, luister via 98.8, kijk naar BRUZZ op TV of neem het gratis uitmagazine mee.