U bent hier:

Jo Lemaire: 4 x anders (NIEUWE DATUM)

Jo Lemaire is steeds uniek in haar interpretaties en staat altijd klaar voor gedurfde uitdagingen. Gestart in 1979 met haar Flouze, kent ze meteen haar definitieve doorbraak bij het grote publiek met de prachtige Serge Gainsbourg cover 'Je suis venue te dire que je m’en vais'.
Voor dit jubileumconcert put ze, begeleid door een zeskoppige band, uit haar eigen oeuvre: van de punkrock in 1979, via de pop van de jaren negentig en haar fabuleuze evocaties van het werk van Piaf en Brel vanaf 1999 tot haar internationale repertoire. Al deze elementen worden gebundeld tot een imposant concert, gedurfd in zijn opvatting, maar magistraal ingevuld door Jo Lemaire die van haar podiumcarrière een feest maakt voor al haar fans.

De fans van het eerste uur én die van vandaag kunnen nu ook die ‘andere’ Jo (her)-ontdekken. Alle genres komen uitgebreid aan bod: 4 periodes van 10 jaar, 4 periodes met verschillende artistieke invulling, 4 periodes met verschillend publiek... tezamen 40 jaar om een unieke podium carrière uit te bouwen.

Dit concert is een kroon op haar carrière en laat al haar bekendste nummers uit haar uitgebreide repertoire aan bod komen.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Links
Waar GC Den Egger
August Nihoulstraat 74
3270 Scherpenheuvel

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
tot
Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Prijs
Basistarief: 20,00 €; -21/+60: 18,00 €; ABO/+65: 16,00 €
€ 20,0
Organisatie GC Den Egger
Contact info@denegger.be
013460650