U bent hier:

Jeugdhelden

Concert Theatervoorstelling Pop en rock

‘Jeugdhelden’ is een eerbetoon aan al die mensen die levenslang op een voetstuk thuishoren. Charel tekent wat Axl vertelt, speelt en zingt. En Axl vertelt, speelt en zingt wat Charel tekent …
Muzikant Axl Peleman (bekend van o.a. De Kreuners) keek als kind op naar bepaalde mensen. Hij adoreerde de personages in ‘Star Wars’, was verliefd op Joan Jett en Olivia Newton-John, had een poster van Mandela en wou exact hetzelfde kapsel als Sting. Hij dweepte met The Beatles en Elvis Costello. Hij zag hoe mensen op een stuk Berlijnse Muur dansen, hoe passagiers van de Herald of Free Enterprise gered werden uit het water en hoe een verkleumde einzelgänger de Elfstedentocht won. Met verhalen over zijn jeugdhelden wil Axl een eerbetoon brengen aan al die mensen die levenslang op een voetstuk thuishoren. Vriend en illustrator Charel Cambré tekent live wat Axl Peleman vertelt, speelt en zingt. Axl vertelt, speelt en zingt wat Charel Cambré tekent …


(de beelden hieronder zijn van hun vorige show)


Tickets kunnen enkel gereserveerd worden voor je eigen gezin/knuffelcontact. Bestaat je gezin uit meer dan 4 personen, bestel dan tickets via het onthaal.


Het ticketsysteem garandeert voldoende ruimte tussen de verschillende bubbels.


 


We maken onze evenementen coronaproof. Jij kan ons daarbij helpen.

- Voel je je ziek? Blijf thuis!

- Desinfecteer je handen voor je binnenkomt in het gebouw.  

- Draag een mondmasker.

- Houd 1,5 m afstand.

Er zijn kinderen en volwassenen met een verhoogd risico bij besmetting door corona. Weet je niet of jij een verhoogd risico hebt? Meer info (kinderen/volwassenen).


 


Om alles veilig te laten verlopen, kan je online tickets kopen tot 90 minuten voor de voorstelling. Daarna zijn er tickets aan de kassa verkrijgbaar, als de voorstelling niet is uitverkocht.


 

Info

Links
Waar GC de Zandloper, Theaterzaal
Kaasmarkt 75
1780 Wemmel
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: donderdag 14 januari 2021
Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Leeftijd 18+
Prijs
Basistarief: € 20,00; voorverkoop: € 18,00
€ 20,0
Reservaties Bestel tickets
Organisatie de zandloper