U bent hier:

Jeugdboekenmaand 2021

6 jaar

Maart is een speciale maand! Het is namelijk al de 50e jeugdboekenmaand.
Het thema van dit jaar? ‘Feest!’, natuurlijk! Een goed moment dus om iets bijzonders te doen voor alle jonge lezers in onze Bib. Een echte uitdaging gaat dat worden.
Jullie kennen vast wel de boeken van Mathilda Masters, de grappige verhalen over de prins van Mocano. Deze schrijfster heeft speciaal voor jullie een verhaal geschreven over feest. Maar het slot heeft ze niet geschreven. Want dat mag jij doen!
Vanaf 1 maart vinden jullie in een speciale Jeugdboekenstand in de jeugdafdeling van de Bib het verhaal. Smul van dit verhaal en klim dan in je pen en schrijf op hoe het volgens jou afloopt. Lever het daarna in aan de infobalie in de Bib. Je hebt hiervoor de tijd tot en met woensdag 24 maart. En dan maar hopen dat jouw verhaal gekozen gaat worden door Mathilda Masters!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Bibliotheek Kortenberg
Dr. V. De Walsplein 30
3070 Kortenberg

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 1 maart 2021 tot 24 maart 2021
Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Leeftijd 6+
Prijs
Basistarief: 0,00 €
gratis
Organisatie Bibliotheek Kortenberg
Contact vrijetijdsbalie@kortenberg.be
02 755 30 70
Trefwoorden bibliotheek, jeugdboekenmaand21, ook voor kinderen
UiTmetVlieg.be

Ontdek wat de Bende Van Vlieg hiervan vindt of geef zelf je mening over Jeugdboekenmaand 2021 op UiTmetVlieg.be