U bent hier:

Jeroen Leenders // 20/21_Reboot - GEANNULEERD

Theatervoorstelling Humor en comedy

Snel, energiek en ruig
Een solo, maar dan met twee, in een theaterzaal waar hij de theater etiquette zonder schroom overboord gooit. Een vorm van kunst dat zichzelf creëert op het podium. Een vorm waarin Jeroen Leenders zich thuis voelt. Een vorm waarbij hij zichzelf toont zoals hij werkelijk is, in het moment, want geen enkele dag is hetzelfde in het krankzinnige brein van deze Vlaming. Er wordt een gefocust publiek verwacht dat opgewassen is tegen een ruige show, waarin geen enkel onderwerp wordt vermeden.

Jeroen Leenders gaat ook dit jaar weer een zeer beperkt aantal theaterzalen in met veel nieuwe inspiratie. Verwacht geen thema of cabaret, geen overduidelijke maatschappelijke boodschap, en vooral geen sociaal aangepaste show. Pas op het einde komen we te weten wat de rode draad was. Of nog beter, wat alle rode draden hadden kunnen zijn.

Support: Hassan El Rahaui

Hassan El Rahaui, rijzende ster binnen de Nederlandse comedy scene, won in 2016 met zijn charme en talent de publieksprijs van het Griffioen/Zuidplein cabaret festival en behaalde in 2018 moeiteloos de finale van Cameretten. Hij werd door de jury omschreven als een goede performer, groot talent en fijne persoonlijkheid.


Hij stapt het podium op en is er meteen. De kwaliteit van veel grappen is hoog. (juryrapport Cameretten)


 

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Links
Waar Cultuurcentrum De Werf
Molenstraat 51
9300 Aalst

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: woensdag 17 maart 2021
Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Prijs
Basistarief: 12,00 €; -26 : 9,00 €; 65+ : 10,80 €
€ 12,0
Reservaties
Contact info@ccdewerf.be
053 72 38 11