U bent hier:

Jens Dendoncker - Bang Van Dendoncker

Theatervoorstelling Humor comedy

In zijn allereerste solovoorstelling schetst de immer aimabele Jens Dendoncker zijn kijk op het schijnbaar eindeloos geklungel van jongvolwassenen en de bijhorende nostalgie naar een vervlogen jeugd.

Met maar liefst vier comedyprijzen op zak, en heel wat televisiewerk achter de kiezen – ’Hoe Zal Ik Het Zeggen?’, ‘Beste Kijkers’ en ‘De Slimste Mens Ter Wereld’ – is het voor deze aimabele West-Vlaming tijd om de cultuurpodia in Vlaanderen te bestormen.

De winnaar van Humo’s Comedy Cup 2016 is helemaal klaar voor zijn eerste soloprogramma. Door menig jurylid en comedyfan geprezen vanwege zijn “hoge  aaibaarheidsfactor” en “geloofwaardig, ijzersterk spel”, brengt Jens Dendoncker niet alleen zijn enthousiaste persoonlijkheid maar ook zijn beste grappen mee naar het theater.

Soms met een kinderlijke naïviteit, dan weer met de allure van een echte “angry young man” wordt in ‘Bang van Dendoncker’ een persoonlijk verhaal verteld. Over het schijnbaar eindeloos geklungel dat jongvolwassenheid met zich meebrengt en de bijhorende nostalgie naar een vervlogen jeugd.

Jonge Kempenaar Jeroen Verdick is het vaste voorprogramma van Jens Dendoncker.

Info

Waar cc Het Bolwerk - schouwburg
Bolwerkstraat 17
1800 Vilvoorde

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
tot
Prijs
Standaard: 12.00 €;65+: 11.00 €;-26: 11.00 €;Lerarenkaart / VPK: 11.00 €;Abo 4+ prijs: 9.60 €;Abo 8+ prijs: 8.40 €;Abo 12+ prijs: 8.40 €;Gratis ticket bij abo-hernieuwing: 0.00 €
€ 12,0
Reservaties
Organisatie CC Het Bolwerk
Contact cultuurcentrum@vilvoorde.be