U bent hier:

Jef Neve - Spirit Control

+1 punt

Wat als je voelt dat je op topsnelheid bent? Wat als plots in het midden van je leven alle zeilen in de juiste richting staan? Wat als je eindelijk geleerd hebt om op de moeilijkste golven te blijven rechtstaan en met een spectaculaire sprong het veilige strand weet te bereiken? Het gevoel dat je hebt wanneer je gaat kitesurfen, een gecontroleerd gevecht met water en wind, zelfs in de mogelijkheid zijn om ‘te vliegen’. Dat is wat Jef Neve vond in zijn leven.
‘Spirit Control’, ervaren dat je geest eindelijk doet wat je altijd verlangde, de gedachte dat je zelf aan het roer staat nu, een heerlijk gevoel van vrijheid. De mooiste muziek is zoals het leven op zijn best: ruimte voor improvisatie. De mooiste stem is er subtiel uit weggelaten, zodat iedereen ze voor zichzelf kan inkleuren en zijn eigen verhaal kan scheppen.

Het tempo ligt hoog, de piano duwt de stroom voorwaarts, drums en elektronica doen het rommelen in de onderbuik terwijl de strijkers voor het drama zorgen. Dit resulteert in meeslepende songs waar je zo de beat onder kan voelen. Per ticket wordt een administratiekost van € 1 aangerekend.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar CultuurCentrum De Herbakker
Pastoor De Nevestraat 10
9900 Eeklo

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: donderdag 6 december 2018
Prijs
Basistarief: 22,00 €

€ 22,0

Kansentarief voor UiTPAS Meetjesland: € 5,5

Reservaties
UiTPAS Spaar hier een UiTPAS-punt
Organisatie CultuurCentrum De Herbakker
Links
Trefwoorden vivavlaanderen

UiTPAS

Voor dit event kan je je UiTPAS gebruiken en sparen voor tal van leuke voordelen.

Haal nu je UiTPAS