U bent hier:

Jef Neve // Spirit Control

Concert Jazz en blues

De mooiste muziek is zoals het leven op zijn best: met ruimte voor improvisatie en de mooiste stem er subtiel uit weggelaten, zodat iedereen het voor zichzelf kan inkleuren en zijn eigen verhaal kan scheppen.

Het gevoel dat je geest eindelijk doet wat je verlangt, de gedachte dat je zelf aan het roer staat: een heerlijk gevoel van vrijheid. De mooiste muziek is zoals het leven op zijn best: met ruimte voor improvisatie en de mooiste stem er subtiel uit weggelaten, zodat iedereen het voor zichzelf kan inkleuren en zijn eigen verhaal kan scheppen. In ‘Spirit Control’ ligt het tempo hoog. De piano duwt de stroom voorwaarts. Drums en elektronica laten het rommelen in de onderbuik, terwijl de strijkers voor het drama zorgen. Het resultaat zijn meeslepende songs waar je zo de beat onder kan voelen, meegezogen in het ritme van deze tijd.

Tip

Schrijf in voor de cursus ' De musthaves van 100 jaar Jazz’ door Frederik Goossens \ drie lessen vanaf maandag 5 februari \ 60 euro, incl. ticket voor ‘Three Men in a Boat’ (zie p. 100) \ voorkennis is niet nodig. Meer info volgt snel.

Info

Waar CC De Werf
Molenstraat 51
9300 Aalst

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
tot
Prijs € 27,0
Reservaties Bestel tickets
Organisatie De Werf
Links
Trefwoorden Muziek , jazz , vivavlaanderen