U bent hier:

JEF NEVE - Spirit Control

Concert Klassieke muziek

Wat als je voelt dat je op topsnelheid bent? Wat als plots in het midden van je leven alle zeilen in de juiste richting staan? Wat als je eindelijk geleerd hebt om op de moeilijkste golven te blijven rechtstaan en met een spectaculaire sprong het veilige strand weet te bereiken? Het gevoel dat ik heb wanneer ik ga kitesurfen, een gecontroleerd gevecht met water en wind, zelfs in de mogelijkheid zijn om "te vliegen", dat is wat ik vond in mijn leven:
"Spirit Control", het gevoel dat je geest eindelijk doet wat je altijd verlangd hebt, de gedacht dat je zelf aan het roer staat nu, een heerlijk gevoel van vrijheid.

De mooiste muziek is zoals het leven op zijn best: Ruimte voor improvisatie, en de mooiste stem is er subtiel uit weggelaten, zodat iedereen het voor zichzelf kan inkleuren en zijn eigen verhaal kan scheppen.

Het tempo ligt hoog, Jef Neve duwt met de piano de stroom voorwaarts, drums en electronica doen het rommelen in de onderbuik, terwijl de strijkers voor het drama zorgen. Dit resulteert in meeslepende songs waar je zo de beat onder kan voelen, meegezogen in het ritme van deze tijd.

Piano: Jef Neve
Drums / electronics: Jens Bouttery
Bass / cello: Lennart Heyndels
+ strijkkwartet

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Concertgebouw
't Zand 34
8000 Brugge

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: zaterdag 2 juni 2018
Prijs
Basistarief: 42,00 €
€ 42,0
Reservaties
Organisatie Concertevents bvba