U bent hier:

JEF NEVE met 'Spirit Control'

Jef Neve bracht einde 2014 zijn eerste solo-album ONE op de markt. Een groot success, met een tour over de hele wereld die maar liefst 2 jaar zou duren, waarbij ook bijna 70 culturele centra in Vlaanderen werden aangedaan. Van die 70 waren er slechts een 5-tal níet uitverkocht. Door het immense succes van de daaropvolgende Spirit Control theatertournee werd er besloten deze eind 2018 te hernemen.
Een woordje uitleg van Jef Neve zelf:
“Wat als je voelt dat je op topsnelheid bent? Wat als plots in het midden van je leven alle zeilen in de juiste richting staan? Wat als je eindelijk geleerd hebt om op de moeilijkste golven te blijven rechtstaan en met een spectaculaire sprong het veilige strand weet te bereiken?

Het gevoel dat ik heb wanneer ik ga kitesurfen, een gecontroleerd gevecht met water en wind, zelfs in de mogelijkheid zijn om “te vliegen”, dat is wat ik vond in mijn leven: “Spirit Control”, het gevoel dat je geest eindelijk doet wat je altijd verlangd hebt, de gedachte dat je zelf aan het roer staat nu, een heerlijk gevoel van vrijheid.

De mooiste muziek is zoals het leven op zijn best: Ruimte voor improvisatie, en de mooiste stem is er subtiel uit weggelaten, zodat iedereen het voor zichzelf kan inkleuren en zijn eigen verhaal kan scheppen. Het tempo ligt hoog, de piano duwt de stroom voorwaarts, drums en electronica doen het rommelen in de onderbuik, terwijl de strijkers voor het drama zorgen. Dit resulteert in meeslepende songs waar je zo de beat onder kan voelen, meegezogen in het ritme van deze tijd.

Piano: Jef Neve
Drums/electronics: Jens Bouttery
Bass: Lennart Heyndels
+ strijkkwartet

Inkom: 20 euro (incl. hapje en drankje)

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Cultuurzaal, De Balluchon
Moerestraat 19
8680 Koekelare

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: zaterdag 20 oktober 2018
Prijs
Basistarief: 20,00 €
€ 20,0
Reservaties
Organisatie Cultuurdienst Koekelare
Contact 051/610494
Trefwoorden vivavlaanderen