U bent hier:

JEF festival - Het Varken, de Vos en de Molen (3+)

3 jaar

Film Cinefiel

Boven op de berg woont een klein varkentje met zijn papa. Rond de bergtop zweeft een dreigende zwarte wolk. Wanneer papa op pad gaat om die boosdoener te verjagen, blijft het varkentje alleen achter. Hij is nu verantwoordelijk voor de molen en eigenlijk voor het hele dorp.
Deze krokusvakantie kan je in Antwerpen, Brugge, Gent, Kortrijk, Leuven en Roeselare en nu ook in cc De Kern terecht op hét festival voor jeugdfilm en audiovisueel experiment. Alle info vind je op JEFfestival.be. 


Het Varken, de Vos en de Molen (3+)

Erick Oh - VS – 2019 - 50 min. 


Boven op de berg woont een klein varkentje met zijn papa. Rond de bergtop zweeft een dreigende zwarte wolk. Wanneer papa op pad gaat om die boosdoener te verjagen, blijft het varkentje alleen achter. Hij is nu verantwoordelijk voor de molen en eigenlijk voor het hele dorp. Dat is veel last op de schouders van één kleine big. Maar hij krijgt hulp van zijn beste maatje, de vos.

 

Info

Waar cc De Kern
Kern 18
2610 Wilrijk
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: donderdag 27 februari 2020
Leeftijd 3+
Prijs
Basistarief: € 6,00; kassa: € 7,00; kindertarief: € 5,00
€ 6,0
Reservaties Bestel tickets
Organisatie cultuurcentrum De Kern
Links
Trefwoorden a-kaart
UiTmetVlieg.be

Ontdek wat de Bende Van Vlieg hiervan vindt of geef zelf je mening over JEF festival - Het Varken, de Vos en de Molen (3+) op UiTmetVlieg.be