U bent hier:

Jef activiteit: schiet met scherp mini (SK)

6 jaar

Sportactiviteit Omnisport en andere

4e, 5e, 6e leerjaar geb. 2007, 2008, 2009. Combinatie met andere Jef activiteiten of opvang mogelijk in de voormiddag. We mikken onze pijlen op doel en strijden voor de titel "beste Robin Hood". Precisie wordt verfijnd met blaaspijpschieten en katapulten en we bouwen in de sporthal ons eigen angy Birdsspel. Een coole opblaasbare attractie mag natuurlijk niet ontbreken. Meenemen: (bu
geb. 2007, 2008, 2009.
Combinatie met andere Jef activiteiten of opvang mogelijk in de voormiddag.

We mikken onze pijlen op doel en strijden voor de titel "beste Robin Hood". Precisie wordt verfijnd met blaaspijpschieten en katapulten en we bouwen in de sporthal ons eigen angy Birdsspel. Een coole opblaasbare attractie mag natuurlijk niet ontbreken.

Meenemen: (buiten)sportschoenen, voldoende drinken en een stuk fruit of een koekje. Voor wie de combinatie maakt met andere activiteiten ook een lunchpakket.

Opvang voor en na het kamp mogelijk in het Huis van Jef. In samenwerking met de buitenschoolse kinderopvang. Meer informatie op www.evergem.be/kinderopvan-en-speelplein.


4e, 5e, 6e leerjaar

Info

Waar Sportcentrum Hoge Wal
Guldensporenlaan 34
9940 Evergem

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 26 augustus 2019 tot 30 augustus 2019
Leeftijd 6+
Prijs
BASIS: € 40,00
€ 40,0
Reservaties Inschrijven
Organisatie Gemeentebestuur Evergem
Contact info@evergem.be
09 216 05 00
UiTmetVlieg.be

Ontdek wat de Bende Van Vlieg hiervan vindt of geef zelf je mening over Jef activiteit: schiet met scherp mini (SK) op UiTmetVlieg.be