U bent hier:

Je werkt ALTIJD binnen, onder kunstlicht? Dat maakt je ziek.

Lezing of congres Gezondheid en zorg

Wist je dat Diabetes, slecht slapen, onvruchtbaarheid en zélfs je overgewicht zéker en vast te maken hebben met het licht waar je je (dagdagelijks?) in bevindt, het kunstlicht waaronder je werkt, het scherm waar je op kijkt, de getinte ruiten in je auto, kantoor-vensters die UV-licht blokkeren. AL deze nemen onze verbinding weg met NATUURLIJK licht en het 'ritme' van het licht. 's Morgens is het licht blauwer, 's middags eerder fel full spectrum, 's avonds 'zachter'.
We belichten daarvan... en ook een klein beetje het belang van de juiste levensstijl en voeding (logisch), maar VOORAL het belang van LICHT. Dit is namelijk een zeer (ZEER!!) belangrijke factor als het op 'gezond zijn' aankomt. De soort (ver)licht(ing), belang van zonlicht, belang van dat licht voor de mitochondriën in je cellen, etc. !
Werk je véél binnen, werk je in ploeg of doe je altijd nachtdienst ?? Ben je licht-specialist, architect, plan-tekenaar, school-directeur, lesgever, etc... Kom af ! Mensen moeten dit weten en jij kan daarbij helpen (bvb; gebouwen anders gaan 'tekenen' en inrichten, zodat mensen 'binnen' ook onderhevig zijn aan écht en 'gezond' licht. Dan moet je hierbij zijn.
Zijn je kinderen veel op een I-pad, PC of TV bezig (apps, games, etc.), kom dan ook zeker eens af ! You HAVE to know !!
De 'voedingswaarde', energetische en informatieve waarde van waar je lichaam mee in contact komt, zoals óók het LICHT, is zooo belangrijk. Ik deel met jouw de (allerlaatste) kennis uit dit veld. Van een Chronische ziekte of slaapproblemen af geraken lijkt soms onmogelijk, maar als je de juiste tools en wat state-of-the-art kennis aangereikt wordt, en je gaat bepaalde dingen begrijpen en bepaalde zaken gaan implementeren in je leven, dan is er héél veel mogelijk, zodat je misschien zelfs van de gekste ziekte af geraakt.
IK (Bart) kijk NOOIT naar TV. Ik ben elke dag bezig met puzzelstukjes verzamelen omtrent gezondheid die me tot massa's inzicht brengen. Laat je door mij verrassen én wordt er béter en slimmer van ! Inschrijven via GSM, mail of website !!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Links
Waar Ten huize Bart Lepla
Molenstraat 154
8310 Assebroek (Brugge)

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: vrijdag 19 april 2019
Leeftijd 18+
Prijs
Basistarief: 12,00 €
€ 12,0
Reservaties
Organisatie bewust
Contact 0478-752626