U bent hier:

Je thuis delen verrijkt je leven

Wist je dat er vandaag meer dan 4000 pleeggezinnen zijn in Vlaanderen? En wist je dat Halle Pleegzorggemeente is? Ook dicht bij ons zijn er kinderen en jongeren of volwassenen met een beperking die het moeilijk hebben. Vaak omdat hun ouders voor korte of lange tijd niet voor hen kunnen zorgen. Pleeggezinnen geven hen een nieuwe thuis. Daar kunnen ze vooral zichzelf zijn en krijgen ze de kans om te groeien richting toekomst.

Na het volgen van de informatieavond mag je er zeker van zijn dat jij een juist beeld hebt over Pleegzorg. Het wordt dan al meteen een stuk duidelijker op welke manier Pleegzorg een plaats zou kunnen krijgen in jouw leven. Ben je er al zeker van dat je pleegouder wilt worden? Dan is deze infoavond alvast de eerste stap in het voorbereidingstraject. En kom je uit interesse luisteren maar besluit je dat Pleegzorg (nu) niet in jouw leven past? Pak dan gerust wat promomateriaal mee om verder te verspreiden!

Deze avond richt zich op Pleegzorg voor minderjarigen. Ben je ook geïnteresseerd in de opvang van een volwassene met een handicap en/of een psychiatrische problematiek? Voor langere tijd of enkel in de weekends? Of misschien wil jij een volwassene die zelfstandig woont ondersteunen als vrijwilliger? Kom zeker langs en een Pleegzorgmedewerker helpt je verder.  

Info

Waar Pleegzorg Afdeling Halle
9 Kardinaal Cardijnstraat
1500 Halle
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: dinsdag 19 november 2019
Organisatie Pleegzorg Afdeling Halle
Links