U bent hier:

Je lichaam luistert

Cursus of workshop Gezondheid en zorg

Gezond zijn is een thema dat nu heel wat aandacht krijgt en vanuit de media zie je heel mooi hoe de focus vooral ligt op niet ziek worden, op de dreiging van buitenaf en er in dit geval alles aan doen om te vermijden dat je het virus krijgt en doorgeeft. Dat creëert vaak angst en een gevoel van machteloosheid, vooral omdat je geen contact hebt met je lichaam. En dat is hoe er meestal naar ziekte en gezondheid gekeken wordt, als een soort (on)geluksfactor.
Maar heel wat mensen gaan al iets verder en zoeken naar wat ze zelf kunnen doen om hun lichaam sterker te maken. Gezonde voeding, vitamines of supplementen om hun immuunsysteem te ondersteunen, lichaamsbehandelingen,... Ze gaan bewuster om met wat er in hun lichaam gebeurt. En toch bestaat ook dat nog vaak uit luisteren naar het advies van anderen over wat goed is voor je lichaam. 

En nog een laagje dieper is je bewust worden van hoe jij je lichaam beïnvloedt vanuit je geest. Je hebt er vaak geen idee van hoe intens je lichaam luistert en reageert op gedachten, onderdrukte emoties,... Het is een soms nog ontkend, maar uiterst belangrijk gegeven in het ontstaan van ziekte en het vatbaarder zijn voor virussen en infecties. 

Op deze avond wil ik je meenemen naar die diepere laag, zodat je zelf kunt voelen welke invloed jij op je lichaam en op jouw cellen hebt en hoe je er op een diepe manier contact mee kunt maken. 

Wil je er graag bij zijn?
Dat kan op 2 manieren...

Er zijn 4 plekjes live beschikbaar en je kan ook kiezen om de avond online mee te volgen. 

Op deze avond gebruiken we een matje, dus als je van thuis volgt, leg je best je eigen matje klaar. 

Je kunt je inschrijven via de link en vergeet er niet bij te vermelden of je liever live of online wilt deelnemen. Dan krijg je een mailtje met verdere info van me.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Links
Waar JeZelf Zijn
De Montblancplein 3
8770 Ingelmunster

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: woensdag 4 november 2020
Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en musea, concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Leeftijd 16+
Prijs
Basistarief: 22,00 €
€ 22,0
Reservaties
Organisatie JeZelf-Zijn
Contact 0497883548
Trefwoorden gezondheid, lichaam, ziekte