U bent hier:

‘Je lichaam als kompas’ Kennismakingsworkshop

Cursus of workshop Gezondheid en zorg

Kennismakingsworkshop groeitraject ‘Je lichaam als kompas’
en beroepsopleiding Emotioneel Lichaamswerk®
Onze geest en ons lichaam zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden, daar bestaat (gelukkig) steeds minder discussie over. Ons brein geeft betekenis aan wat ons lichaam voelt. In realiteit zijn veel mensen echter afgesneden van wat ze voelen. Of kan een bepaalde gevoel zo overheersend zijn dat er geen plaats meer is voor iets anders. Om goed te kunnen “samenwerken” hebben ons lichaam en ons brein nood aan een goede communicatie met elkaar en aan evenwicht: tussen spanning en ontspanning, lading en ontlading, actie en rust.
Emotioneel Lichaamswerk® biedt verschillende tools en technieken om dit (vaak verstoorde) evenwicht te herstellen. Het is een ervaringsgerichte methode die het lichaam als uitgangspunt neemt om je in je emotionele, fysieke, mentale en spirituele ontwikkeling te ondersteunen en/of om een dieperliggende problematiek te helpen verwerken. Via ademwerk, beweging, bio-energetica, dynamische en rustige oefeningen, verbinden met anderen, … maak je contact met je lichaam en mat er binnen in je leeft.
In deze kennismakingsworkshop proef je van wat het eenjarige traject “Je lichaam als kompas” en ook de verdere opleiding tot trainer Emotioneel Lichaamswerk® je kan bieden. Je wordt hierbij begeleid door ervaren trainers die ook deel uitmaken van het opleidingsteam.
Als je inschrijft met 2 of meer personen krijg je per persoon een korting van 5,00 euro.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Centrum Voelen
Sint-Annastraat 7 - 9810 Eke-Nazzareth
9810 Eke (Nazareth)

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: dinsdag 19 februari 2019
Leeftijd 18+
Prijs
Basistarief: 30,00 €
€ 30,0
Organisatie NEL vzw (Netwerk Emotioneel Lichaamswerk®)
Contact info@emotioneellichaamswerk.be
+32(0) 473 21 46 15
Links