U bent hier:

JazzMadd - Trio Grande

+1 punt

Goed nieuws voor de jazzliefhebbers, want ook dit najaar brengt Jean Van der Schueren, bezieler van vzw Duende, JazzMadd naar Denderleeuw in de sfeervolle en gezellige parketzaal van ’t Kasteeltje.
Op zaterdag 19 oktober 2019 komt Trio Grande naar het Kasteeltje.
Naast het Rêve D’Eléphant Orchestra hebben tubaïst en trombonist Michel Massot en drummer Michel Debrulle nog een ander geesteskind: Trio Grande. Het trio ontstond ooit eind jaren ‘80 als Trio Bravo, met Fabrizio Cassol (Aka Moon) op saxofoon. Na verloop van tijd werd Cassol vervangen door de Franse multi-instrumentalist Laurent Dehors en veranderde de naam naar Trio Grande.
De stijl van het trio bleef evenwel ongewijzigd. Er wordt gestoeid met klankkleuren, de grenzen van de instrumenten worden afgetast en dit al flirtend met harmonie en ritmiek. Daar bovenop wordt heerlijk eindeloos geïmproviseerd en alles wordt overgoten met een gezonde dosis humor.
In het verleden bracht dit eigenzinnige trio drie CD’s uit op ons W.E.R.F. label, op twee ervan nodigden ze hun Britse muzikale soulmate Matthew Bourne (piano) uit. Vandaag zoeken ze terug de puurheid van het trio op en leveren met het toepasselijke “Les trois mousquetaires” (W.E.R.F.141) opnieuw een muzikaal meesterwerk af.

Prijs: € 10,00 (€ 5,00 voor -25 jarigen en leerlingen van de Academie voor Podiumkunsten), abonnement € 20,00

Inschrijven kan via ww.jazzmadd.be (en niet langer via de dienst Vrije tijd), organisatie i.s.m. Dienst Cultuur, gemeente Denderleeuw.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar 't Kasteeltje
Stationstraat 7
9470 Denderleeuw

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
tot
Prijs
Basistarief: 10,00 €; -25 jaar: 5,00 €; Leerling Academie voor Podiumkunsten: 5,00 €

€ 10,0

Kansentarief voor UiTPAS Dender: € 1,5

Reservaties
UiTPAS Spaar hier een UiTPAS-punt
Organisatie Gemeente Denderleeuw - Cultuur
Trefwoorden UitinDenderleeuw

UiTPAS

Voor dit event kan je je UiTPAS gebruiken en sparen voor tal van leuke voordelen.

Haal nu je UiTPAS