U bent hier:

JazzMadd - Boris Schmidt Quartet "Now"

+1 punt

Goed nieuws voor de jazzliefhebbers, want ook dit najaar brengt Jean Van der Schueren, bezieler van vzw Duende, JazzMadd naar Denderleeuw in de sfeervolle en gezellige parketzaal van ’t Kasteeltje.
Op zaterdag 9 november 2019 is het Boris Schmidt Quartet "Now" te gast in het Kasteeltje. Deze Luxemburgse bassist heeft al een hele tijd Brussel als uitvalsbasis. Na jaren actief geweest te zijn als sideman, stelt hij nu zijn eigen akoestisch kwartet voor. Het is meteen de weerspiegeling van zijn internationaal parcours en de diverse muzikale experimenten waaraan hij meewerkte. Een en ander leidt zo tot een mengvorm van jazz, blues, swing en zelfs klassiek. Toch is het een heel subtiele wereld waarin elke noot een welbepaalde betekenis heeft. Achter de ogenschijnlijke nonchalance waarmee alles gebracht wordt, schuilt een doordachte visie over het laten samensmelten van fijnzinnige harmonieën en een onderliggende dynamiek. Het debuut ‘Now’ verscheen in december 2018 bij het Belgische label Home Records.

Prijs: € 10,00 (€ 5,00 voor -25 jarigen en leerlingen van de Academie voor Podiumkunsten), abonnement € 20,00

Inschrijven kan via ww.jazzmadd.be (en niet langer via de dienst Vrije tijd), organisatie i.s.m. Dienst Cultuur, gemeente Denderleeuw.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar 't Kasteeltje
Stationstraat 7
9470 Denderleeuw

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
tot
Prijs
Basistarief: 10,00 €; -25 jaar: 5,00 €; Leerling Academie voor Podiumkunsten: 5,00 €

€ 10,0

Kansentarief voor UiTPAS Dender: € 1,5

Reservaties
UiTPAS Spaar hier een UiTPAS-punt
Organisatie Gemeente Denderleeuw - Cultuur
Trefwoorden UitinDenderleeuw

UiTPAS

Voor dit event kan je je UiTPAS gebruiken en sparen voor tal van leuke voordelen.

Haal nu je UiTPAS