U bent hier:

JazzLab - Bruno Vansina (AFGELAST)

+1 punt

Concert Jazz en blues

Een heel jaar op muzikaal avontuur? Bruno Vansina deed het met zijn band 12/12. Elke maand trokken ze naar een bijzondere plek: een schaatsbaan, autosnelweg, velodroom of kermis. De uitdaging: samenspelen met de locatie. Musiceren en reageren op de muziek die een plek van nature maakt. Het leverde elke maand een kortfilm op.
Nu is er de volgende fase: kan je die twaalf plaatsen ook ‘meenemen’ naar een concertzaal, met een nieuw publiek? Ja, hoor! De beelden van de locaties worden een alternatieve grafische partituur. De beelden sturen de muziek, maar de muzikanten grijpen ook in. Je kijkt op een heel andere manier naar je omgeving.

Over Bruno Vansina

Bruno Vansina is het meest bekend door zijn werk in de blazerssectie van Flat Earth Society (FES), maar speelde ook bij o.a. Ewout Pierreux Quintet, Rebirth Collective en Scoreman. De afgelopen jaren organiseerde hij een aantal bijzondere projecten, zoals het 16-koppige Vansina Orchestra, ‘Maité, Het Meisje En De Vogel’ (schimmenspel met muziek van Martin Denny, ook voor jong publiek) en Orchestra Exotica. Met de sterke jonge bassist Cyrille Obermüller (HAST,…) en de alomtegenwoordige Teun Verbruggen kan de samenwerking alleen maar leiden tot een creatieve weelde.

i.s.m. Utopia Aalst

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar CC De Werf
Molenstraat 51
9300 Aalst

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: donderdag 26 maart 2020
Sommige activiteiten gaan mogelijk niet door omwille van corona-maatregelen. Kijk even op de site van de organisator.
Prijs
Basistarief: 12,00 €

€ 12,0

Kansentarief voor UiTPAS Dender: € 1,5

UiTPAS Spaar hier een UiTPAS-punt
Organisatie CC De Werf
Contact ccdewerf@aalst.be
053 72 38 11
Links

UiTPAS

Voor dit event kan je je UiTPAS gebruiken en sparen voor tal van leuke voordelen.

Haal nu je UiTPAS