U bent hier:

Jazzisfaction Big Band invites: Philip Catherine (NIEUWE DATUM)

Concert Jazz en blues

De Jazzisfaction Big Band, onder leiding van dirigent Chris Vandeweyer, is sinds 2015 het 'huisorkest' van GC den egger. De bigband won verschillende nationale en internationale wedstrijden en speelde al memorabele concerten met o.a. Gary Smulyan, Bert Joris, Phil Abraham, Don Menza, Scott Hamilton, Stephane Belmondo en Denise Jannah.
Voor hun jaarlijks concert in Scherpenheuvel nodigt de bigband opnieuw een grote naam uit de Europese jazzwereld uit: Philip Catherine is door zijn unieke stijl en klankkleur en zijn lyrische composities één van de meest geroemde en invloedrijke gitaristen in het genre. De vingervlugge snarenvirtuoos speelde al in prestigieuze concertzalen als de Carnegie Hall in New York en de Parijse Olympia, werkte samen met legendes als Chet Baker en Charlie Mingus en bracht meer dan 20 platen uit. Een niet te missen afsluiter van het seizoen dus!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Links
Waar GC Den Egger
August Nihoulstraat 74
3270 Scherpenheuvel

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
tot
Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Prijs
Basistarief: 16,00 €; -21/+60: 14,00 €; ABO/+65: 12,00 €; Youth drop (-18): 8,00 €
€ 16,0
Organisatie GC Den Egger
Contact info@denegger.be
013460650