U bent hier:

Jan Van Looveren | Loslaten // Nieuwe datum

Theatervoorstelling Humor en comedy

Denken dat ik controle hebt over m’n eigen leven. Willen vasthouden aan zekerheden omdat ik dat geleerd heb. Is alles toeval of heb ik mijn eigen toekomst in handen?
Wat denken de mensen over mij en wat denk ik over mezelf ? Al deze vragen geven me angsten, angsten die me dwingen de dingen te controleren, maar is het niet beter om de dingen los te laten en te zien wat er dan op je pad komt.

Loslaten is een humoristische voorstelling die mij verplicht de dingen waar ik mee worstel te benoemen. Herkenbare verhalen van en voor mensen die ook met hetzelfde worstelen.

Ik ben 50 Jaar en het wordt tijd dat ik de komende 50 jaar de controle stap voor stap laat vieren.

Omwille van de uitbraak van het coronavirus werd deze show verplaatst van 9 mei 2020 naar 17 april 2021. Tickets blijven geldig op de nieuwe datum. Alle ticketkopers werden gecontacteerd via mail.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Links
Waar NTGent Arca
Sint Widostraat 4
9000 Gent

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
tot
Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Prijs
Basistarief: 20,00 €
€ 20,0
Organisatie LiveComedy.be
Trefwoorden jan van looveren, humor, comedy, gent, uit in gent, bevestigd2020