U bent hier:

Jan Martens / GRIP – Rule of Three - dans

Jan Martens is momenteel één van Vlaanderens meest toonaangevende choreografen. Met Rule of Three is hij voor het eerst in Lokeren te gast.
Mensen zijn in staat om snel te zappen van de ene indruk naar de andere. De scènes in Rule of Three zijn een echo van deze fragmentarische beleving van de werkelijkheid. Een ongetemde meditatie die gebaseerd is op tegenstellingen: tussen verstilling en explosie, tussen precisie en intuïtie, tussen hart en rede.
Jan Martens werkt samen met de Amerikaanse drummer NAH wiens muziek bestaat uit live en geprogrammeerde drums die hij mixt met gevonden geluiden en gemanipuleerde samples. De dansers gaan met hem in dialoog en drijven de zintuiglijke prikkeling de hoogte in.

Rule of Three houdt het midden tussen concert en verhalenbundel, een collectie kortverhalen die geschreven wordt met lichamen, licht, muziek, kostuums en tekst.

van: Jan Martens - met: Baptiste Cazaux/Steven Michel, Dan Mussett en Courtney May Robertson – muziek & uitvoering: NAH – kortverhalen: Lydia Davis - kostuum: Valérie Hellebaut - lichtontwerp: Jan Fedinger - dramaturg: Greet Van Poeck - coproductie: deSingel, Théâtre de la Ville (Paris), Le Gymnase CDCN Roubaix (Hauts-de-France) en tanzhaus nrw – met steun van: STUK Kunstencentrum, Grand Theatre, de Vlaamse overheid en de stad Antwerpen.

Gratis inleidende babbel om 19u30.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Cultuurcentrum Lokeren
Kerkplein 5
9160 Lokeren

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: zaterdag 2 februari 2019
Prijs
Basistarief: 14,00 €; 65+: 13,00 €; Vriendenpas: 10,00 €; -26: 8,00 €
€ 14,0
Reservaties
Organisatie Cultuurcentrum Lokeren
Links