U bent hier:

Jan Linssen en Peter Hens: Comedy

Theatervoorstelling Humor comedy

2 comedians die al een tijdje meedraaien in het circuit, maar nog niet helemaal klaar zijn voor een volavondshow bundelen hun krachten om een leuke avond te verzorgen. Ontdek hen nu!
Het kan zijn dat u nog nooit van Jan Linssen heeft gehoord, maar de kans dat u ooit om een van zijn grappen hebt moeten lachen is best groot. Tussen zijn eigen optredens door schrijft Jan ook teksten voor andere comedians, De Rechtvaardige Rechters (Radio 2) en verschillende tv-programma’s.
In 2011 stapte Jan voor de allereerste keer op het podium als stand-up comedian en acht jaar later palmt Jan dankzij zijn sympathieke uitstraling en brede humor elk publiek met het grootste gemak in. Jan deelde reeds het podium met namen als Alex Agnew, Bart Cannaerts en Philippe Geubels. Hij won de Radio NRJ Open Mic (2019), stond in de halve finale van de Humo’s Comedy Cup (2018) en schopte het tot de finales van de Lunatic Comedy Award (2013) en de Culture Comedy Award (2013).
Peter Hens is een goedlachse kerel uit de Kempen. Hij speelt vrolijke liedjes, afgewisseld met geslepen moppen en leuke verhaaltjes. Met zijn sappig dialect en herkenbare humor weet hij ieder publiek te bekoren. Gevat, joviaal, met een vleugje absurdisme! BAM!
In 2017 zat Peter bij de 8 finalisten van het één-programma “Voor De Leeuwen” en hij verscheen ook al in Belgium’s Got Talent. Intussen trekt hij het land rond met de kindercomedyvoorstelling Rookie Comedy, maar met zijn eigen materiaal kan Peter meer dan zijn mannetje staan tussen andere comedians.
De vergelijking met Urbanus of Nonkel Bob werd al meermaals gemaakt, maar Peter doet vooral zijn eigen ding.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar GC De Stegel
Weertersteenweg 363
3640 Molenbeersel (Kinrooi)

Hoe geraak ik hier?

Sommige activiteiten gaan mogelijk niet door omwille van corona-maatregelen. Kijk even op de site van de organisator.
Wanneer
tot
Prijs
Basistarief: 13,00 €
€ 13,0
Contact 089/300843